Dodano: 2007-12-07 09:27
Wain, Dottore senkju :* Kawa dziś zbawieniem podczas tej zaokiennej szarugi 8)
:arrow: Semjan :*:*:* Mam cuksa-truflę...chcesz? 8)
"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]
Dodano: 2007-12-07 09:40
| nomay napisał(a): |
| Kawa dziś zbawieniem podczas tej zaokiennej szarugi 8)
|
Jakoś mnie ta szaruga omija łukiem. Gdy w słuchawkach grzmi Kalluri Vaanil nie ma jak siedzieć smętnym :lol:
Dodano: 2007-12-07 09:53
Odwzajemniam buziaki Sem :twisted:
:arrow: Mr.W - wlasnie spostrzeglem, zes z Elku kolego (wiem mozesz sie smiac z mojej spostrzegawczosci) :lol: Znam to miasto i bywam czasem, tak wiec widze, ze jak tam zawitam to bede mial z kim strzelic browarka, albo cos mocniejszego :wink:
Dodano: 2007-12-07 10:03
Hehe... Już sobie wyobrażam jak z Dottore piję browara pod pomnikiem papieża :lol:
Dodano: 2007-12-07 10:43
Witam wszystkich :) ciezki dzien sie zanosi, juz zaliczenie z PRU miałem, teraz kawa i znow do 18.00 :/
.
Dodano: 2007-12-07 10:57
Pustawo i cicho dziś tutaj, Gromowładny :). Może ludzie się trochę jednak rozbudzą...
Dodano: 2007-12-07 11:05
Cmok Semjan:*
Cmok Dottor:*
Cmok Nomey:*(co do zamieszkania w tym cudaśnym przybytku to bardzo chetnie z Tobą, tylko ja leżak sobie skombinuje i duża chochelke do nalewania truneczku )
Cmok W:*
Cmok Harl :*
Co za nudny piątek-siedze w domku ogladam film z Valem Kilmerem - no uśmiech od ucha do ucha gdy go widze na ekranie mrrrrrrrrrrrrrrrrrrr - miałllllll :D
Dodano: 2007-12-07 11:07
Hello Hanno :). Jaki film? "Wysłannik przyszłości" może? Rozumiem cię, jak tylko słyszę tytuł to już mnie na śmiech zbiera :D.
Dodano: 2007-12-07 11:09
| Wainamoinen napisał(a): |
| Może ludzie się trochę jednak rozbudzą... |
Niesądzę, ciśnienie leci w dół na łeb na szyję 8)
Mam dziś ochotę na wódkę :) np. w postaci Wściekłych Psiaczków, może Ktoś ma ochotkę :wink:
W pracy dzionek mija sennie, byle do 15:00 życzę sobie w-y-t-r-w-a-ł-o-ś-c-i.
W radyjko leci Bon Jovi..We're half way there,Livin' on a prayer ,Take my hand and we'll make it - I swear Livin' on a prayer :lol: Miodzio :wink:
A jakie plany Wy macie na weekend mili parafianie Kościoła Kawowego?
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Dodano: 2007-12-07 11:16
Witaj Harl
Aniu :*
:arrow: Ania - a ja myslalem, ze Ty chcesz ze mna tam zamieszkac :cry: eeh, no coz mowi sie trudno...
:arrow: Semjan - jade szukac samochodu, a poza tym to chyba bede oddawal sie alkoholowemu zabijaniu mysli...
Nic to, wracam na zaplecze, albo raczej do podziemii wykanczac swoje salony tuz przy zrodelku... I nie marudzic mi tutaj... :twisted: W razie jakby co sie zrodzilo, to glosno wzywac :wink:
Dodano: 2007-12-07 11:20
Muzyka z filmu Swięty Duran duran to podstawa w kolekcji...
Co leci cio leci "Ukryta tożsamosc " czyli Val brudny śmierdzący(czuc aż z tv hahhahah) ale co tammm....
Plany Semjanie -hm u mnie standard zbiórka juz dziś u mnie o 20.00 i cześc załogi wyrusza w trase szlakiem sylwetrowym... a Ja nie i to się nazywa chwila dla siebie :D
Dodano: 2007-12-07 12:10
Morgen w południe :wink:
ale ta noc mnie dzisiaj wymęczyła, okrutnie...
w sumie nawet nie wiem, czy słusznie, się okaże za... <
atrzy na zegarek> 3 godziny
Bilans z dzisiejszej nocy:
3 przespane godziny
2 spalone paczki papierosów
2 wypite kawy
ok 10 przesłuchanych zaległych płyt
myśli na sekundę: 100, w tym dwie przewodnie
Miłego dnia ludziki
Dodano: 2007-12-07 12:18
Witaj S. :*
Pogratulować dobrze wykorzystanego czasu:) i nie zmarnotrawienia go an sen :lol:
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Dodano: 2007-12-07 12:37
| Selene69 napisał(a): |
| Morgen w południe :wink:
ale ta noc mnie dzisiaj wymęczyła, okrutnie... w sumie nawet nie wiem, czy słusznie, się okaże za... < atrzy na zegarek> 3 godziny
Bilans z dzisiejszej nocy: 3 przespane godziny 2 spalone paczki papierosów 2 wypite kawy ok 10 przesłuchanych zaległych płyt myśli na sekundę: 100, w tym dwie przewodnie Miłego dnia ludziki |
A ja dalej chory, jakas pielegniara mnie olała :cry:
.
Dodano: 2007-12-07 13:03
http://www.zyczonka.ovh.org/prezent-na-mikolaja.html
To dlatego nie dostaliśmy prezentów od Sw.Mikołaja
Dodano: 2007-12-07 14:23
Witam ponownie :D <się szczerzy się>
:arrow: HAniu nie musisz kombinować sobie leżaka - mamy do dyspozycji wieeeeelki welurowy materac dymany do użytkowania na suchej powierzchni jak i do kołysania się na falach zielonego trunku, a chochelka - dobry pomysł, też sobie skądś wytrzasnę...ach...sielanka/zielanka
"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]
Dodano: 2007-12-07 14:29
| nomay napisał(a): |
| Witam ponownie :D <się szczerzy się>
:arrow: HAniu nie musisz kombinować sobie leżaka - mamy do dyspozycji wieeeeelki welurowy materac dymany do użytkowania na suchej powierzchni jak i do kołysania się na falach zielonego trunku, a chochelka - dobry pomysł, też sobie skądś wytrzasnę...ach...sielanka/zielanka |
Moja produktywność wynosi dziś 476 %, mam serdecznie dość, za duzo wrażeń już na dziś :lol:
.
Dodano: 2007-12-07 14:37
:arrow: Harl no to tylko pogratulować produktywności/wydajności 8) Nie chcę Cię martwić, ale wiesz..weekend zbliża się wielkimi krokami (dla niektórych już się zaczął) i wrażeń będzie coraz więcej...takżeeee 8) nie zniechęcaj się tak na pniu :D
Dodano: 2007-12-07 15:00
Weekend ... kolejny projekt do zrobienia - nawet nie wiem czy browar wypije 
.
Dodano: 2007-12-07 15:12
Uuuuu..łączę się w bólu <
rzytula> ja też mam...trzy...projekty do zrobienia...szczęśliwie czas dali mi do końca semestru.
A pijąc browarka na pewno wzniosę toast "za tych, co pracują" 8)
Dodano: 2007-12-07 15:57
| Semjan napisał(a): |
| Witaj S. :*
Pogratulować dobrze wykorzystanego czasu:) i nie zmarnotrawienia go an sen :lol: |
elou sweetheart, masz racje :lol: tylko atmosfera mogła byc troche mniej gesta :lol:
| 'Zasmarkany':wink: Harl napisał(a): |
| A ja dalej chory, jakas pielegniara mnie olała Crying or Very sad |
juz sie Ciebie spytałam, czy wiesz co robisz, biorac mnie na pielegniare, to dosc ryzykowne przedsiewziecie :wink: Ale herbaty z rumem, kawy z koniakiem, cytryny z wodka moge Ci zrobic :wink:
hör auf :!:, na piwo zawsze znajdzie sie czas miedzy projektami, selbstverständlich :lol:
Jestem happy, bo podjełam własciwa decyzje i zrezygnowałam z awansu, ufff, nie mam zamiaru załowac, mam inne priorytety, ktore niekoniecznie da sie pogodzic z ta funkcja, ktora mialam przejac :)
Praktycznie juz weekend, pracy baaardzo mało
:arrow: Nomay, tylko to ma byc duzy browar .wink:
:arrow: Hanahhh, nie wiem ktora wersja lepsza, dla pan, czy dla panow :twisted: :wink:
Dodano: 2007-12-07 16:26
Witaj Selenko :* - ciesze sie, ze jestes pewna podjetej decyzji, przynajmniej wybor ten nie bedzie spedzal Ci snu z powiek...
Widze, ze nasze drogie panie juz kombinuja i snuja plany odnosnie basenu podziemnego... Tym bardziej cieszy mnie moje odkrycie :twisted: i tutaj mam pytanie - Ktora z dam przygarnie kropka na swoj materac do wspolnego plywania i delektowania sie Plynną Zieleniną? :lol:
Dodano: 2007-12-07 16:41
:arrow: Dottore - materac, jak już napisałam jest w członek wielki, zmieszczą się na nim nie dwie, nie trzy a nawet pięć osób :twisted:
:arrow: Selene - dobry tok myślenia - nie ma co żałować. Teraz trzeba trzymać się podjętej decyzji i nie oglądać się i nie gdybać 
Dodano: 2007-12-07 17:08
Kolejny dzień spędzony na udawaniu że się pracowało. Zmęczony jestem. Time to go home. Do poniedziałku :)